Ingredienser
1,5 dl | vatten |
---|---|
2 st | hönsbuljongtärning |
2 tsk | honung, flytande |
2 msk | balsamico |
2 msk | ljus soja |
400 g | kycklinglårfilé |
2 st | morot, (75 g) |
250 g | nudlar |
150 g | sockerbönor, och sockerärter |
1000 g | knipplök, eller salladslök |
1 st | chili, finhackad |
Tillagning
1. Koka upp vatten, buljongtärning, honung, vinäger och soja.
2. Skär kycklingköttet i bitar och skala och skiva moroten. Lägg ner det i buljongen. Låt koka under lock ca 5 minuter.
2. Skär kycklingköttet i bitar och skala och skiva moroten. Lägg ner det i buljongen. Låt koka under lock ca 5 minuter.
3. Lägg ner nudlarna och låt koka 3 min.
3. Ansa och dela bönorna och strimla löken och chilin. Lägg ner det och låt soppan koka ytterligare ca 1 minut.
Ca 440 kcal,
6 g fett,
60 g kolhydrater,
37 g protein
3. Ansa och dela bönorna och strimla löken och chilin. Lägg ner det och låt soppan koka ytterligare ca 1 minut.
Ca 440 kcal,
6 g fett,
60 g kolhydrater,
37 g protein
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar