600 gram |
1 msk |
2 tsk |
2 st |
200 gram |
100 gram |
1 st |
1 st |
1 st |
100 gram |
1 st |
0,5 msk |
1 dl |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 250° och grill.
2. Skär kycklingen i strimlor och blanda med soja, olja och vitlök.
3. Koka nudlarna enligt förpackningen. Skär grönsakerna i strimlor.
4. Spola kallt vatten på nudlarna och låt dem rinna av. Lägg de urkramade nudlarna på en plåt och droppa över olja. Ställ in plåten på översta falsen i ugnen och rosta nudlarna lätt bruna ca 5 minuter.
5. Woka kyckling och grönsaker i olja, krydda med ingefära (1 msk färsk eller 1 tsk mald torkad) och chilipeppar i tunna skivor (utan kärnor). Smaka av med salt och peppar.
6. Häll över 1 dl buljong och låt det koka in. Servera woken med de rostade nudlarna.
2. Skär kycklingen i strimlor och blanda med soja, olja och vitlök.
3. Koka nudlarna enligt förpackningen. Skär grönsakerna i strimlor.
4. Spola kallt vatten på nudlarna och låt dem rinna av. Lägg de urkramade nudlarna på en plåt och droppa över olja. Ställ in plåten på översta falsen i ugnen och rosta nudlarna lätt bruna ca 5 minuter.
5. Woka kyckling och grönsaker i olja, krydda med ingefära (1 msk färsk eller 1 tsk mald torkad) och chilipeppar i tunna skivor (utan kärnor). Smaka av med salt och peppar.
6. Häll över 1 dl buljong och låt det koka in. Servera woken med de rostade nudlarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar