Ingredienser
- 500 g nötfärs
- 1 gul lök (skalad och hackad)
- 2 vitlöksklyftor (skalade och finhackade)
- 2 morötter (skalade och rivna)
- 2 msk matolja
- 1/2 dl tomatpuré
- 500 g krossade tomater
- 2 dl hönsbuljong
- 2 msk kinesisk soja
- salt och svartpeppar
- 4 portioner spagetti
Gör så här
- Bryn köttfärsen och grönsakerna i oljan, tillsätt tomatpuré och bryn med den ett tag.
- Tillsätt krossade tomater, hönsbuljong och soja, koka sakta 15 minuter, smaksätt med salt och peppar.
- Koka spagetti enligt anvisningen på förpackningen.
- Servera med riven parmesanost och körsbärstomater.
ENERGI:2719 kJ/650 kcal
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar